Blossom Huidverzorging is momenteel vanwege de Lock-down gesloten tot 9 februari. Verzoeken voor het maken van afspraken kunnen ingepland worden via het mailformulier.

5-sterren

PMU eyeliner onder en boven

Mijn PMU eyeliner onder en boven bijgewerkt en erg tevreden over het resultaat. Het genezingsproces ging erg goed, geen klachten gehad. Een aanrader om uw PMU bij Blossom te laten zetten.

5-sterren

Prettige PMU behandeling

Vandaag voor de tweede keer mijn wenkbrauwen met PMU laten behandelen door Joke. Na de eerste behandeling was het resultaat al goed maar nu zijn ze perfect! Goede adviezen gehad, ben er erg blij mee.

5-sterren

Bij Blossom (Joke) voel je je gelijk op je gemak. Er heerst een ontspannen sfeer, goede adviezen en super fijne behandelingen! Zelfs mijn man, die totaal niet van massages dacht te houden heeft het als zeer prettig ervaren!

5-sterren

Het is heerlijk ontspannend om naar Blossom Huidverzorging te gaan. Je neemt alle tijd en bent erg vakbekwaam.

5-sterren

Oprecht kan ik vermelden dat je bij Blossom terecht kan voor een heerlijke en fijne behandeling. Een eerlijk advies en precisie werk zijn 2 van haar grootste kenmerken.
Joke nogmaals bedankt 🙂

5-sterren

Bij mijn naamgenoot een behandeling ondergaan.
Heerlijk, daarna kan ik er weer tegenaan!
Goede behandelingen, fijne sfeer.
Wat wil een mens nog meer?

5-sterren

Er mocht niemand meer aan mijn wenkbrauwen komen.
Na overleg met Joke me toch maar “overgegeven”. Wat een resultaat, Ben zo blij!
Bij Joke is en wordt alles tot in de puntjes verzorgd.

5-sterren

Heerlijk laten verwennen met een massage. Echt een aanrader om dit eens te doen.
Bedankt Joke

5-sterren

Ik gunde mezelf de tijd en het te besteden bedrag. Wat kreeg ik er veel voor terug. Totale ontspanning en een vakkundige behandeling. Echt heerlijk en voor herhaling vatbaar. Complimenten voor Joke.

5-sterren

Blossom is een fijne salon! Heerlijke behandeling, goede zorg en meer dan prima prijs/kwaliteit verhouding.

5-sterren

Na een zwaar mislukte PMU behandeling wenkbrauwen bij andere salon! Bij Joke geweest, gelijk op mijn gemak gesteld en nu meer dan tevreden met mijn wenkbrauwen. Joke bedankt voor je geduld.

5-sterren

Al 10 jaar zeer tevreden over de behandelingen. Kundig, gezellig en ontspannend.

5-sterren

Ik kom al ruim 7 jaar, meerdere keren per jaar, graag bij Joke voor een uitgebreide behandeling. Zij weet mij (en mijn uitdagende huid) iedere keer weer te verrassen en precies datgene te bieden wat ik op dat moment nodig heb. Niets dan lof maar bovenal vertrouwen. Dit laatste heeft er zelfs recent toe geleid dat ik door Joke PMU (wenkbrauwen) heb laten zetten. Conclusie: had ik veel eerder moeten doen…ik ben er zo gelukkig mee!
Dank Joke

salonnepro
mineralcare
partner-logo01
pinnen-ja-graag1