Ik woon sinds kort in Rhenen en ben nu een aantal keren bij Joke geweest voor een gezichtsbehandeling. Ik kijk hier altijd naar uit. Joke geeft professioneel advies, is kundig en het is ook nog eens gezellig. Op aanraden van Joke heb ik een “rare” moedervlek na laten kijken bij de dermatoloog. Bleek begin van een melanoom te zijn is is gelukkig op tijd verwijderd. Dankzij Joke was ik op tijd, nogmaals dank Joke.

Ik kijk altijd erg uit naar de behandeling eindigend met een gezicht – en halsmassage Joke is heel ervaren en zeer professioneel. Sinds ik bij haar kom is mijn huid enorm verbeterd. Echt aan te raden!

Ik kom al sinds het begin bij Blossom (Joke). Ook nu ik wat verder weg woon kom ik nog steeds graag bij haar voor een gezichtsbehandeling met massage. Ze heeft kennis van zaken en ik voel me er altijd heel prettig. Het doet mijn huid goed merk ik. Joke maakt gebruik van fijne producten. Blossom is een hele fijne salon en ik hoop nog lang van haar diensten gebruik te kunnen maken.

Al jaren kom ik bij Blossom voor een gezichtsbehandeling. Joke neemt alle tijd voor je. Eerst kijkt ze naar de conditie van je huid en daar stemt ze dan de behandeling op af. Ik heb alle vertrouwen in de kundigheid van Joke, mijn huid ziet er nu beter uit, kleine oneffenheden worden verwijderd en mijn wenkbrauwen mooi geverfd en in model gemaakt. Daarnaast is het ook altijd heel gezellig dus hoop er nog jaren te komen!

Weer een geweldige behandeling bij Joke gehad. Joke werkt erg precies en het resultaat mag er dan ook zijn. Complimenten voor jou Joke. Ook altijd tijd voor een gezellig praatje.

Joke doet de behandelingen met veel aandacht en zorgt dat ze uptodate blijft met kennis en vaardigheden. Ik geef me met een gerust hart aan haar over, want het is niet klaar als het niet volgens haar maatstaven perfect is. Kom er al jaren en nooit klachten gehad. Ga zo door Joke en ik blijf één van je vaste klanten.

Bij Blossom (Joke) voel je je gelijk op je gemak. Er heerst een ontspannen sfeer, goede adviezen en super fijne behandelingen! Zelfs mijn man, die totaal niet van massages dacht te houden heeft het als zeer prettig ervaren!

Het is heerlijk ontspannend om naar Blossom Huidverzorging te gaan. Je neemt alle tijd en bent erg vakbekwaam.

Oprecht kan ik vermelden dat je bij Blossom terecht kan voor een heerlijke en fijne behandeling. Een eerlijk advies en precisie werk zijn 2 van haar grootste kenmerken.
Joke nogmaals bedankt 🙂

Bij mijn naamgenoot een behandeling ondergaan.
Heerlijk, daarna kan ik er weer tegenaan!
Goede behandelingen, fijne sfeer.
Wat wil een mens nog meer?

Er mocht niemand meer aan mijn wenkbrauwen komen.
Na overleg met Joke me toch maar “overgegeven”. Wat een resultaat, Ben zo blij!
Bij Joke is en wordt alles tot in de puntjes verzorgd.

Heerlijk laten verwennen met een massage. Echt een aanrader om dit eens te doen.
Bedankt Joke

Ik gunde mezelf de tijd en het te besteden bedrag. Wat kreeg ik er veel voor terug. Totale ontspanning en een vakkundige behandeling. Echt heerlijk en voor herhaling vatbaar. Complimenten voor Joke.

Blossom is een fijne salon! Heerlijke behandeling, goede zorg en meer dan prima prijs/kwaliteit verhouding.

Na een zwaar mislukte PMU behandeling wenkbrauwen bij andere salon! Bij Joke geweest, gelijk op mijn gemak gesteld en nu meer dan tevreden met mijn wenkbrauwen. Joke bedankt voor je geduld.

Al 10 jaar zeer tevreden over de behandelingen. Kundig, gezellig en ontspannend.

Ik kom al ruim 7 jaar, meerdere keren per jaar, graag bij Joke voor een uitgebreide behandeling. Zij weet mij (en mijn uitdagende huid) iedere keer weer te verrassen en precies datgene te bieden wat ik op dat moment nodig heb. Niets dan lof maar bovenal vertrouwen. Dit laatste heeft er zelfs recent toe geleid dat ik door Joke PMU (wenkbrauwen) heb laten zetten. Conclusie: had ik veel eerder moeten doen…ik ben er zo gelukkig mee!
Dank Joke