Bio Peeling is een groene kruidenpeeling op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Onze Bio Peel bevat géén waterstofperoxide. De Bio Peel is sterk ontgiftend en polijst op zachte en natuurlijke wijze de huid waardoor deze zeer zacht en glad wordt. De huid krijgt een perfecte GLOW en ziet er als herboren uit.

Wat kan men bereiken met een Bio Peel?

  • Fijnere poriënstructuur
  • Gladdere huid en gladstrijken van lijntjes
  • Verhelderen van hyperpigmentatie
  • Verbeteren van het huidbeeld met puistjes
  • Kalmeren van een onrustige huid
  • Intens opfrissen van een doffe, vale huid.

Een groene kruiden peeling om jou huid te laten stralen!

Bij een Bio Peel gaat het niet specifiek om het verweken van de kitsubstantie, maar juist om het voeden, herstellen en regenereren van binnenuit, met name de vanuit de basaalcellenlaag. De Bio Peel voorziet de huid van vitaminen, mineralen, enzymen, aminozuren en sporenelementen. Op deze manier wordt de huid van binnenuit gezonder gemaakt en wordt het huideigen herstelvermogen geactiveerd. Door de exfoliërende werking worden bovendien enkele dode huidcellagen weggenomen, waardoor de Bio Peel ook een direct zichtbaar en voelbaar gladder resultaat geeft.

Na 3 dagen kan er een lichte huidschilvering ontstaan, belangrijk is om de geadviseerde thuisverzorgings producten te gebruiken.

De behandeling bestaat uit:

Reinigen huid, aanbrengen mix van kruiden, inmasseren kruiden gedurende 5 min, huidonzuiverheden verwijderen, aanbrengen 20% vit C en speciaal masker en dag verzorging passend bij het huidtype.