Het Carboxy Masker zorgt voor een verhoogde zuurstofvoorziening in de huid. Een verhoogde zuurstofvoorziening is van groot belang voor de celstofwisseling. Het masker geeft een zuurstof-boost voor je huid, waardoor je huid er stralend en glad uit komt te zien.

Non-invasive Carboxy-Therapie is een gezichtsbehandeling waarbij carbondioxide gas (CO2) wordt ingesluisd in de huid door middel van een gel masker. Dit is een uiterst veilige methode om de huid te verjongen, verbeteren en om de bloedsomloop te stimuleren.

Door de Carboxy Gel in contact te brengen met het speciaal materiaal van het Activerend Masker onstaat een reactie waarbij CO2 bubbels vrijkomen. Door het aanbrengen van deze CO2 bubbels op en in de huid wordt een natuurlijke reactie van de huid uitgelokt: het Bohr effect. De natuurlijke zuurstof toevoer van binnenuit wordt als reactie op het aanbrengen van de carbondioxide (CO2) direct verhoogd.

  • Carboxy therapie zorgt voor zuurstof van binnenuit.
  • Carboxy-Therapie is volledig veilig en pijnloos en er zijn geen allergische of negatieve reacties.
  • Carboxy-Therapie stimuleert de vorming van gezond collageen en elastine.
  • Ook voor tissue-tightening (versteviging) en lightening, als ook het verminderen van donkere kringen rondom de ogen biedt Carboxy-Therapie uitkomst.
  • Het Carboxy Gel Masker staat garant voor een gezonde & natuurlijke huid.

De Carboxy Therapie Behandeling in het kort

Afhankelijk van de beoogde resultaten zijn ongeveer tussen de 4 tot 8 behandelingen met Non -invasive Carboxy-Therapie gel in combinatie met het masker nodig. De behandeling kan per 1 of 2 weken plaatsvinden.

Het effect van Carboxy-Therapie werkt cumulatief. Dit betekend dat bij elke opeenvolgende behandeling de resultaten beter worden dan de keer daarvoor. Voor Carboxy-Therapie is geen hersteltijd nodig.

Carboxy-Therapie is ook zeer goed te combineren met o.a. : chemische peelings, microneedling behandelingen.

Het uitreinigen vd huid en epileren wenkbrauwen, dag/nacht verzorging en retinol serum zit bij deze behandeling inbegrepen.