Blossom Huidverzorging is momenteel vanwege de Lock-down gesloten tot 9 februari. Verzoeken voor het maken van afspraken kunnen ingepland worden via het mailformulier.

Beste bezoeker,
Helaas heb ik zoals vele ondernemers de salon weer moeten sluiten op 15-12-2020. Hopelijk kan er op 9-02-2021 weer geopend worden.
Er zal dan vanwege het Corona virus rekening gehouden moeten worden met een groot aantal veranderingen. Deze veranderingen zijn in het belang van uw en mijn veiligheid en dienen daarom opgevolgd worden.

*Heeft u een afspraak en verkoudheidsklachten, hoesten, koorts of een luchtweginfectie, dan verzoek ik u om de afspraak te annuleren totdat u weer hersteld bent.

*In de salon mag maar een klant/persoon per keer binnen komen, kom precies op het afgesproken tijdstip. Te vroeg, wacht anders even in uw auto, draag bij binnenkomst en vertrek uw mondkapje, dit is verplicht om verspreiding te voorkomen.

*Ik zal u begroeten met mondkapje en handschoenen aan, deze zullen de gehele behandeling aan blijven. Bij binnenkomst starten wij met het desinfecteren van uw handen, hangt u zelf uw jas en kleding aan de kapstok en omgekeerd.

In de salon kunt u niet meer terecht voor alleen epileren. Wel kunnen er combinaties gemaakt worden van meerdere losse behandelingen. Veel losse behandelingen zitten al verweven in de bestaande behandelingen of kunnen aangepast worden. De reden is, dat na uw vertrek de salon gedesinfecteerd dient te worden en dit bij een losse behandeling van 10 minuten te tijdrovend is.

*Er wordt niets te drinken aangeboden.

*Betaling per pin.

Heeft u nav het bovenstaande nog vragen, of wilt u een afspraak maken neem dan bij voorkeur contact op via het contact formulier.

Een hartelijke groet en tot ziens, Joke

Afspraak maken

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.

  Contact

   We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.

   salonnepro
   mineralcare
   partner-logo01
   pinnen-ja-graag1