Blossom Huidverzorging bedankt al haar klanten voor hun trouwe komst en wenst iedereen warme, sfeervolle dagen en een gezond 2021 toe.

Beste bezoeker,

Vanaf maandag 11-5-2020  zal de salon weer geopend worden, ik ben blij met een hernieuwde start in mijn salon. Helaas zal er vanwege het Corona virus rekening gehouden moeten worden met een groot aantal veranderingen. Deze veranderingen zijn in het belang van uw en mijn veiligheid en dienen daarom opgevolgd worden.

*Heeft u een afspraak en verkoudheidsklachten, hoesten, koorts of een luchtweginfectie, dan verzoek ik u om de afspraak te annuleren totdat u weer hersteld bent.

*In de salon mag maar een klant/persoon per keer binnen komen, kom precies op het afgesproken tijdstip. Te vroeg, wacht anders even in uw auto.

*Ik zal u begroeten met mondkapje en handschoenen aan, deze zullen de gehele behandeling aan blijven. Bij binnenkomst starten wij met het desinfecteren van uw handen, hangt u zelf uw jas en kleding aan de kapstok en omgekeerd.

In de salon kunt u niet meer terecht voor alleen epileren. Wel kunnen er combinaties gemaakt worden van meerdere losse behandelingen. Veel losse behandelingen zitten al verweven in de bestaande behandelingen of kunnen aangepast worden. De reden is, dat na uw vertrek de salon gedesinfecteerd dient te worden en dit bij een losse behandeling van 10 minuten te tijdrovend is.

*Er wordt niets te drinken aangeboden.

*Betaling per pin.

Heeft u nav het bovenstaande nog vragen, of wilt u een afspraak maken neem dan bij voorkeur contact op via het contact formulier.

Een hartelijke groet en tot ziens, Joke

Afspraak maken

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.

  Contact

   We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.

   salonnepro
   mineralcare
   partner-logo01
   pinnen-ja-graag1