Beste bezoeker,
Goed nieuws, mijn salon mag weer geopend worden vanaf 3-3-2021. Na een lange onzekere periode eindelijk een lichtpunt voor onze branche en voor mij als ondernemer.

Helaas is Corona nog volop aanwezig in onze samenleving en zullen alle maatregelen die er al waren nog gehandhaafd worden. Dus heeft u een afspraak en verkoudheidsklachten, hoesten, koorts of een luchtweginfectie, dan verzoek ik u om de afspraak te annuleren totdat u weer hersteld bent.

*In de salon mag maar een klant/persoon per keer binnen komen, kom precies op het afgesproken tijdstip. Te vroeg, wacht anders even in uw auto, draag bij binnenkomst en vertrek uw mondkapje, dit is verplicht om verspreiding te voorkomen. Tijdens de behandeling gaat natuurlijk uw mondkapje af.

*Ik zal u begroeten met mondkapje en handschoenen aan, deze zullen de gehele behandeling aan blijven. Bij binnenkomst starten wij met het desinfecteren van uw handen, hangt u zelf uw jas en kleding aan de kapstok en omgekeerd.

In de salon kunt u niet meer terecht voor alleen epileren. Wel kunnen er combinaties gemaakt worden van meerdere losse behandelingen. Veel losse behandelingen zitten al verweven in de bestaande behandelingen of kunnen aangepast worden. De reden is, dat na uw vertrek de salon gedesinfecteerd dient te worden en dit bij een losse behandeling van 10 minuten te tijdrovend is.

*Er wordt niets te drinken aangeboden.

*Betaling per pin.

Heeft u nav het bovenstaande nog vragen, of wilt u een afspraak maken neem dan bij voorkeur contact op via het contact formulier.

Een hartelijke groet en tot ziens, Joke