Een liftende Anti-Aeging behandeling waarin met een glazen vacuüm elektrode de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd.

Door warmte ontwikkeling die ontstaat door vonkjes afgifte, vindt er prikkeling van het weefsel plaats. De HF verbetert alle voedings processen van de huid door toename en verhoging van zuurstof in de cellen. Hoogwaardige producten zoals Hyaluron en Retinol worden door het gebruik van HF beter door de huid opgenomen en zorgen ervoor dat de huid de juiste voedingsstoffen aangereikt krijgt, dit zorgt voor herstel en verjonging van de huid.

Al na de eerste behandeling wordt uw huid duidelijk steviger en strakker. Fijne lijntjes beginnen te verdwijnen, diepere rimpels worden opgevuld. Er vormt zich nieuw collageen waardoor uw huid zichtbaar gladder en voelbaar verstevigt wordt van binnenuit.

Ook voor de behandeling van Acne, Couperose, Psoriasis en Littekens, zijn er specifieke elektrodes die toegepast kunnen worden. Door het gebruik van de elektrode op de huid ontstaat er verrijkte zuurstof die door de huid  heen kan dringen, deze zorgen voor herstel van diverse huidproblemen.

Bij complexe huidproblemen zoals bij Acne, kan met 6 intensieve behandelingen en ondersteunende thuisverzorgings producten de ontstekingen veroorzaakt door bacteriën tot rust worden gebracht. De huid oogt minder rood en voelt glad aan door de aanmaak van nieuw collageen en elastine.

Ook bij jarenlange Acne blijkt uit voorgaande behandelingen, dat deze net zo succesvol behandeld kunnen worden met dezelfde resultaten als een jonge huid met nog maar kort Acne.

Om het effect van de kuur behandeling te behouden, zal er naast onderhoud 1x per 6-8 weken, ook gewerkt worden met afgestemde thuis verzorgings producten, dit alles samen houdt uw huid in top conditie en de verkregen resultaten op peil.

De HF behandeling kan ook los als aanvulling op uw schoonheidsbehandeling bijgeboekt worden zonder de extra’s, prijs is €12,50

  • Huiddiagnose en advies
  • Reinigen huid, epileren wenkbrauwen
  • Fruitzuur peeling/enzymatische peeling
  • Insluizen afgestemde werkstoffen concentraat/ speciaal masker
  • Dagcrème aangepast aan uw huidconditie

Kuurbehandelingen worden de eerste keer volledig afgerekend.