Wie wil er nu niet een mooiere, gladdere huid, dat kan door het inzetten van de Micro needling roller of pen.

Deze roller of pen perforeert duizenden microscopische minuscule gaatjes in de huid waardoor werkstoffen en serums 200 keer beter opgenomen kunnen worden in de huid. De huid krijgt daardoor een mooiere gladdere structuur en maakt nieuw collageen en elastine (het elastiek van uw huid) aan, we noemen het ook wel collageen inductietherapie. Al na een behandeling is er al verschil in de textuur van uw huid waarneembaar. De behandeling kent vele toepassingsmogelijkheden en wordt om een goed resultaat te behalen in kuurverband ingezet 5 behandelingen 1 x per 2-4 weken.

De Micro needling behandeling geeft een mooie huidverbetering bij:

  • Acne littekens
  • Anti aeging (huidverjonging)
  • Rimpels en huidplooien
  • Zonbeschadigde huid en verouderde huid
  • Hyperpigmentatie
  • Striae na zwangerschap en overig littekenweefsel

Met name voor acne littekens is deze behandeling zeer geschikt en kunnen er mooie resultaten behaald worden, mits de acne niet meer actief is.
Maar ook bij huidverslapping, huidveroudering en striae worden er prachtige resultaten geboekt.
De behandelingen worden in de salon gegeven omdat daar de specialist haar werk doet en kan beoordelen wat uw huid aan behandelingen nodig heeft.

Alle gelaatsbehandeling zijn inclusief werkstoffen concentraat en aloë-vera masker. Alle kuren worden speciaal op maat samengesteld, zodat er gericht gewerkt gaat worden aan het verbeteren van de huid conditie.