Blossom Huidverzorging is momenteel vanwege de Lock-down gesloten tot 9 februari. Verzoeken voor het maken van afspraken kunnen ingepland worden via het mailformulier.

shutterstock_553512871

Een cuppingmassage is een oude massage vorm afkomstig uit China, die gericht is op het verbeteren van uw algehele gezondheid. Cups worden met een pompje op de rug vacuum gezogen, daarna worden de cups al strijkend over de huid bewogen totdat de huid een lichtrode kleur heeft en ontspannen aanvoelt.

Er kunnen diverse klachten mee behandeld worden zoals hoofdpijn, rugklachten, stress en spierklachten. Ook kan er met deze massagetechniek wat aan een sinaasappelhuid of panniculose worden gedaan op heupen en benen, 70% van alle vrouwen hebben hier last van. Hiervoor zijn meerdere behandelingen nodig om goede resultaten te halen.

Cuppingmassage werkt stimulerend op de bloedcirculatie en de energiestroming van het lichaam en geeft een diepere werking en ontspanning dan alle andere vormen van massage waardoor klachten afnemen. er zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Cupping massage prijzen

BehandelingPrijs
Cuppingmassage rug 45 minuten€45,00
Cuppingmassage rug en benen 60 minutenn€60,00
Cuppingmassage ter vermindering cellullite 30 minuten€27,50
salonnepro
mineralcare
partner-logo01
pinnen-ja-graag1