Mooie wenkbrauwen met Max Brows Micro Blading
Weinig mensen worden geboren met perfecte wenkbrauwen. Ongelijk, te dun, te licht van kleur en bij het ouder worden soms kale plekjes in de wenkbrauwen of door haaruitval mogelijk samenvallend met een ziekte proces. Hier zijn allerlei tips en tricks voor om dit tijdelijk te herstellen maar meestal niet effectief en van korte duur. Max Brows is de oplossing.

Max Brows is een hairstrokes techniek vergelijkbaar als permanente make-up. Het blijft 1,5 tot 2 jaar aanwezig in de huid en moet daarna weer bijgewerkt worden. Hairstokes worden met een fijn mesje aangebracht waardoor het natuurlijke haartjes lijken en dus optisch niet van echte haren te onderscheiden zijn. Pigmenten zijn zorgvuldig samengesteld en bootsen de natuurlijke wenkbrauwkleuren na. De Maxbrows techniek geeft een mooie wenkbrauw weer, niet van echt te onderscheiden.

Voordelen van Max Brows:

  • Natuurlijk effect
  • Snelle genezing
  • Kleine investering
  • Snelle en geluidloze behandeling
  • Naast de blading/haartjes techniek wordt er in de salon ook machinale PMU gezet. Voor welke techniek er gekozen wordt heeft te maken met de conditie van de huid. Beide technieken kunnen ook samen ingezet worden om een zo fraai mogelijke resultaat te krijgen. Uw specialist zal u daarin de mogelijkheden bespreken zodat u een weloverwogen besluit neemt.

Behandeling Prijs
Behandelprijs Microblading €275,00
Opfrissen wenkbrauwen tussen 1-2 jaar (1 behandeling) €150,00
Opfrissen wenkbrauwen na 2 jaar (1 behandeling) €175,00
PMU wenkbrauwen machinaal €275,00
PMU strokes + schaduw techniek €325,00
PMU eyeliner boven €175,00
PMU eyeliner onder €175,00
PMU eyeliner onder en boven €275,00
PMU lipliner €275,00
PMU full lips €350,00

 

Download meer informatie   GGD Toestemmingsformulier   Nazorginstructie

Bovenstaande prijzen zijn voor de hairstrokes en overige PMU behandelingen die bij Blossom Huidverzorging gezet zijn.
Voor het bijwerken van elders behandelde klanten geldt een tarief in overleg.
De wenkbrauwen worden opgezet en na 6 weken vindt de vervolgbehandeling plaats, die bij de prijs zit inbegrepen. Ook voor de overige PMU behandelingen zit een eenmalige vervolg behandeling gratis inbegrepen bij de behandelprijs. Extra behandelingen worden gedaan tegen een meerprijs van €50,00 per keer.